Create Your Own Summer

Laat jezelf het hele jaar door inspireren!

Create Your Own Summer inspiratiesessie voor bedrijven

Wist je dat veel ondernemers en managers in de zomerperiode strategische keuzes maken of aan de acquisitie denken? Door het wegvallen van de dagelijkse beslommeringen ontstaat hier ruimte voor. Samen met een ontspannen setting maakt dit een ideale voedingsbodem voor nieuwe inzichten.

Jammer eigenlijk, dat hier het hele jaar rond meestal geen tijd voor wordt gereserveerd. Men doet zichzelf tekort door hier slechts eens per jaar de tijd voor te nemen. Bekijk bijvoorbeeld uw bedrijfsvoering van de afgelopen jaren eens echt heel eerlijk. Heeft u daadwerkelijk de ruimte genomen voor ontspannen brainstorm sessies? En hoe heeft u hier invulling aan gegeven? Alleen met het hogere management? Of met alle medewerkers? Waren hier uw externe adviseurs bij aanwezig, zoals uw accountant of uw reclamebureau? Is het vroegtijdig voorgelegd aan leveranciers en afnemers? De statistieken stellen dat ruim 70% van de MKB bedrijven hier met ‘nee’ op antwoorden. Vaak worden idee├źn ad hoc en op ‘onderbuik gevoel’ uitgewerkt, zonder onderbouwing van data of (markt)onderzoek.

Let maar eens op hoe moeilijk het is dat zomergevoel vast te houden nu de hectiek weer is toegenomen. Voel je het? Iedereen is terug van vakantie en opdrachten moeten weer (als vanouds) afgehandeld worden.

Create Your Own Summer!

Door terugkerende periodieke sessies in uw bedrijfsvoering toe te passen zal uw team toegewijder worden en uw bedrijfsvoering en verkoop beter aansluiten op de actualiteit. Het resultaat zal hierdoor hoger zijn. Dit hoeven natuurlijk niet per se teambuilding sessies op de hei te zijn, hoewel dat wel meer ruimte en ontspanning met zich mee brengt. Een ontspannen houding van de beslissers is vaak al voldoende. Het moet in ieder geval niet aanvoelen als een reguliere vergadering. Een frisse blik van een externe kan ook heel verhelderend zijn en leidt tot andere invalshoeken. Absoluut een investering waard.

Onze nieuwe methode ondersteunt uw bedrijfsvoering bij het ontwikkelen van een werkwijze die meer ruimte biedt voor creativiteit en strategie.

Werkwijze

«

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *