DIENSTEN

SALES & ADVIES

Brand Design

Voor reeds succesvolle MKB ondernemers die willen doorstoten. Een unieke methode om in 5 fasen tot duurzame groei te komen.

Design Thinking

Het implementeren van 'Design Thinking' in uw bedrijfsvoering en de werkwijze van uw team zorgt voor meer innovatie vanuit de werkvloer.

Communicatieadvies

De representatie van de visie van uw bedrijf en de onderscheidende kwaliteiten moet in woord en daad zo duidelijk mogelijk gecommuniceerd worden.

Advertising

U bent trots op uw bedrijf en iedereen mag dit weten. Indien de voorgaande 3 punten op orde zijn, bent u toe aan frisse idee├źn om uw dienst of product bekendheid te geven. Maar waar? En hoe?


GRAFISCH ONTWERP

Logo's en huisstijlen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp van het meest zichtbare onderdeel van ondernemingen, namelijk het logo.

Drukwerk

Wij zijn gepassioneerde en perfectionistische ontwerpers. Met veel plezier werken wij iedere dag aan diverse drukwerkopdrachten.

Buitenreclame

Van autobestickering tot gevelreclame, wij zorgen voor een perfecte uitstraling van uw bedrijf.

Winkelinrichting

Een winkel dient een gastvrije en professionele uitstraling te hebben, waar consumenten zich prettig voelen.


INTERACTIEF

Interaction design

Wij stellen de eindgebruiker altijd centraal bij het ontwikkelen van interactieve projecten.

Webdesign

Een onmiskenbaar belangrijk visitekaartje van uw bedrijf is de professionele vormgeving van uw website.

Webdevelopment

De volledige technische realisatie van uw website of webshop tot in de puntjes verzorgd tot de laatste komma.

Social Media beheer

Van een professionele online uitstraling tot het volledige beheer van uw social media. Een enorme kans om een groot bereik te genereren.

Zoekmachine optimalisatie

Een mooie website is belangrijk, maar als deze niet goed gevonden wordt is het zinloos. Wij zijn gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites en hebben diverse succesvolle referenties.

E-commerce

Gebruiksgemak, goede service en online betaalgemak zijn sleutelwoorden voor een goede webshop. Er komt heel wat bij kijken. Overweegt u een webshop te starten? Laat u goed informeren over de kansen en valkuilen.

Beheer

Wij kunnen ook het beheer van uw website uitvoeren. Van het bijhouden van uw weblog of het schrijven van teksten tot het periodiek versturen van uw nieuwsbrief.

RETAIL. DE KUNST VAN HET VERLEIDEN

In de retail is niets is zo belangrijk als het verleiden van klanten tot het doen van aankopen. Naast goede service en kwalitatief hoogwaardige producten is een professionele uitstraling minstens zo belangrijk. Alles moet kloppen. Van de vriendelijke lach van het personeel tot de geuren en kleuren van het winkelinterieur. Vaak ziet de eigenaar het zelf niet helder meer en is een frisse externe blik nodig. Wij kijken graag eens met u mee om u te adviseren...

Lees meer over onze retailoplossingen

RETAILCONCEPTEN

Winkelinrichting

Het op de juiste wijze 'routen' van binnenkomende klanten is een wetenschap op zich. Ook grafische vormgeving vervult hier een belangrijke rol.

Etaleren

De etalage dient een uitnodigend en verrassend visitekaartje voor een winkel te zijn. Een verzorgde en professionele etalage kan het verschil maken...

Acties

Het bedenken van ludieke acties is een typisch fenomeen binnen de retail. Een succesvolle winkelier weet keer op keer opvallende acties te bedenken.