INTERACTIEVE DIENSTEN

Webdesign Webdevelopment Optimalisatie

Interaction design

Wij stellen altijd de eindgebruiker centraal bij het ontwikkelen van interactieve projecten. Of het nu een gebruikersinterface is of een zeer complexe website.

Webdesign

Professionele vormgeving van uw website is onmiskenbaar belangrijk voor uw bedrijf. Het is een essentieel onderdeel van uw huisstijl en dient daarom tot in het kleinste detail te kloppen.

Responsive Design

Responsive Design is een slimme manier van optimaliseren van een website of webshop voor een automatisch aangepaste weergave op diverse apparaten en beeldschermen.

Webdevelopment

< succes >
De volledige technische realisatie van uw (maatwerk) website of webshop verzorgd tot in de puntjes en de laatste komma.
< / succes >

E-commerce

Een webshop is een onmisbaar middel geworden voor veel winkeliers of startende ondernemers. Er komt heel wat bij kijken. Overweegt u een webshop te starten? Laat u goed informeren over de kansen en valkuilen.

Zoekmachine optimalisatie

Een mooie website is belangrijk, maar als deze niet goed vindbaar is in zoekmachines is dit zinloos. Wij zijn gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites en hebben diverse succesvolle referenties.

Beheer

Wij kunnen ook het beheer van uw website uitvoeren. Van het bijhouden van uw weblog of het schrijven van teksten tot het periodiek versturen van uw nieuwsbrief.

Social Media

Van een professionele online uitstraling tot het volledige beheer van uw social media. Een enorme kans om een groot bereik te genereren.